Restaurant De Hildenberg


Cafe/lounge

Op Buitenplaats De Hildenberg is het gezellige cafe en restaurant De Hildenberg gelegen. In het cafe en in de lounge kunt u na uw rondje golfen gezellig napraten onder het genot van een drankje en een hapje. Wij beschikken over een Kleine Kaart met een ruime keuze aan drankjes en borrelhapjes en ook kleine maar zeer smakelijke gerechten.

Restaurant

Het Restaurant gedeelte beschikt over ca 75 zitplaatsen, verdeeld in een roken en niet-roken deel. Binnenkort starten wij met de bouw van een serre die een prachtig uitzicht zal bieden op de golfbaan en driving-range.

Menu

Onze uitgebreide kaart,  is op de Franse keuken gebaseerd en biedt een ruime keuze uit zowel vlees als vis voorgerechten en hoofdgerechten. Ook kunt u kiezen uit een tweetal menu's, welke ieder maand vernieuwd worden of het  populaire driegangen Golfmenu.

  Bar
  Restaurant
   

De Smaeck van Spa


Restaurant

Aan de Brink 1 in Makkinga, in het nostalgische pand uit 1789, werken Wim en Patricia Spa samen met hun team met veel gevoel en creativiteit aan hun, veelal, regionale producten. De eerlijke kookstijl is Frans georiënteerd met een Hollandse slag. Voor gasten bij wie smaak een levenswijze is.
Website: www.desmaeckvanspa.nl/

  Restaurant


Recensies

Als één van de betere restaurants in de noordelijke provincies staan zij vermeld op de website www.lekker.nl en www.frieslandculinair.nl

 

Restaurant