Golfbaan de Hildenberg


Golfbaan

Golfbaan De Hildenberg is een bijzondere baan, ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitect Alan Rijks. Aantrekkelijke hoogteverschillen die kunnen oplopen tot bijna zes meter, uitdagende waterpartijen, bunkers en duinachtige zandverstuivingen.  

Deze 9-holes baan heeft het allemaal. De totale lengte van de baan is 1944 meter en hij telt vijf holes par 3, drie holes par 4 en één hole par 5. De golfbaan is inmiddels volledig gereed en bespeelbaar. De course & slope rating van de baan is uitgevoerd en de baan is goedgekeurd voor het afnemen van GVB examens. De golfbaan is bijzonder goed gedraineerd, waardoor deze ook bij nat weer goed bespeelbaar blijft. Tevens is hij schitterend gesitueerd tussen alle villa's.

In het gezellige restaurant/clubhuis zijn de kleedkamers met douches ondergebracht. Nadat u 9 of 18 holes heeft gespeeld, kunt u onder het genot van een drankje of een hapje aan de bar nog even napraten.

Kijk voor meer informatie over de golfbaan ook op www.golfclubdehildenberg.nl

Plattegrond Golfbaan

Plattegrond

De 9- en 18 holes banen in de omgeving zijn:
Heidemeer De Groene Ster Golfclub Holthuizen
Drentse Golf & Country Club Noord Nederlandse Golf & Country Club Burggolf St. Nicolaasga
Havelte Lauswolt Martensplek

 

Video

 

 

Speelvoorzieningen

SpeelplaatsDoor de rust en ruimte op het park is het hier heerlijk spelen. Er is een speeltuin en een indoor speelhal voor de kinderen. Op loopafstand (300m) ligt het prachtig gelegen Bosbad Appelscha. Het verwarmde openluchtzwembad heeft o.a. een waterspeeltuin, glijbanen, duikplanken en een zonneweide.